on Sunday, July 15, 2007, DBTY Int. wrote:

The most remixedM.I.A kanske är världens mest remixade artist.

(Nu kommer alla nördiga nördar säga att så är det inte alls, och ge trehundra exempel av trehundra andra artister som blivit remixade trehundra gånger mer, men då ska ni veta i förhand att jag inte egentligen tror att M.I.A är världens mest remixade artist, men att det är ett sätt att beskriva hur mycket hon har blivit remixad, för det har hon ju blivit, rätt mycket, alltså, i slutänden är ju påståendet dessutom bara en förevändning för att få lägga upp bra låtar med artisten i fråga. Så lägg ner.)Kanske har det med hennes osvikliga förmåga att göra fåniga ramsor som klistrar sig på hjärnan snabbare än du hinner säga dumdididumdididum the beeeaaat goes on att göra.

Du behöver liksom bara lägga ett beat på henne så blir det bra. Det kräver inte så mycket av producenten.

Kanske är det för att alla lyssnar på M.I.A för att hon är cool så en remix blir ett utmärkt sätt att visa upp sig som producent.

Kanske är det för att fantasin är dålig. Generellt.

Det spelar inte så stor roll, M.I.A är made of awesome, och hon tar (oftast) fram det bästa hos många.Vi firar att Boyz är en så jävla fet låt så huvudet sprängs med tre remixer av ganska gamla låtar som Don’t Blame The Youth har lyssnat på väldigt länge.

Och Boyz med. Såklart.Surkin & M.I.A - Sunshowers Remix

Timbaland & M.I.A - Come Around Eli Remix

M.I.A - Galang South Rakkas Remix

M.I.A - Boyz

(Jag vet att ni undrar – så jag förklarar.

Don’t Blame The Youth är flera personer.

Jag kommer att skriva på bloggen, varje söndag, en gång i veckan, varken mer eller mindre. Vill ni hålla er uppdaterade så vet ni när var hur.

Vi återkommer om de andra.

Här. Varje söndag. Awesome.)